Såld

Nr 42
4 rum och kök, varav 3 sovrum.

Intresseanmälan

Välplanerad fyra om 82 kvm med rymlig balkong om 13 kvm.

Välkommen in i denna härliga fyra. I hallen möts du av ett praktiskt grått klinkergolv och en stor skjutdörrsgarderob döljer dina ytterkläder (en av dörrarna är en spegeldörr).

Hallen tar dig vidare in i det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning med fullt utrustat kök från Electrolux Home. Köken har som standard en vit lantlig lucka och vita vitvaror. Bänkskiva i laminat och vitt väggkakel. Full maskinell utrustning såsom självavfrostande kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn (varmluft), mikro och diskmaskin.

Helkaklade badrum med både tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk i laminat, handfat med kommod och spegelskåp samt dusch med dörrar i klarglas. Vill du hellre ta ett bad kan du välja badkar som ett tillval.

Master bedroom har plats för dubbelsäng samt en stor klädkammare om 3 kvm med skjutdörrar. Övriga sovrum har förvaring i garderob.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar, fönsterbleck i natursten, vita släta innerdörrar med matt kromade handtag.

 

Albin Isaksson, mäklare

0723-16 23 22
albin.isaksson@lansfast.se

Fakta

Kommun:Brf Freja i Vikingstad
Område:Vikingstad
Boendeform:Bostadsrätt
Antal Bostäder:56
Boarea:82 kvm
Våning:2 av 2