Planerat

Brf Köksträdgården

Sigtuna

Radhusidyll mitt i Steninge Slottsby

Anmäl ditt intresse här

Nu planerar vi Brf Köksträdgården, vårt andra radhusprojekt i Steninge. Steninge Slottsby passar dig som är aktiv men vill hinna njuta. Längdskidåkning, skog och mark, stall- och båtplats, ekologiska restauranger och caféer finns alltid inom räckhåll.

För ett stilrent och modernt intryck går bostädernas färgsättning genomgående i ljusa, friska toner med parkettgolv av ek. Radhusen har egen uteplats i markplan med plats för samvaro, lek och odling med praktiskt trädgårdsförråd ute på tomten.

Färdigbyggt kommer slottsbyn att rymma omkring 750 bostäder för små och stora familjer. Det skall bli Sigtunas bästa plats för barnfamiljer. Området består av 11 tun, små områden i området, där olika typer av hus och boendeformer blandas. Brf Köksträdgården planeras i tun 8. Den nya förskolan kommer rymma 6 avdelningar och skolan blir två-parallelig för barn i klass F-6.

I Steninge Slottsby har alla bostäder nära till naturen, bad och båtliv i Mälaren, bara några minuter bort. Här skapas en levande plats där butiker, restaurang och naturupplevelser redan finns på plats. Sigtuna ligger några minuter bort med bil, till både Uppsala och Stockholm tar du dig på 30 minuter och dessutom har du hela världen runt hörnet med 10 minuter till incheckningen på Arlanda.

 

Frågor? Kontakta mig.

Gunilla Niklasson

073-153 68 66
gn@shhbostad.se

Fakta

  • Kommun:Sigtuna
  • Område:Steninge Slottsby
  • Boendeform:Bostadsrätt
  • Antal Bostäder:24 st
  • Rum:4-5 rok

Tidslinje för projektet

  • Planerad säljstart

    apr-maj 2022