Vänföretag & samarbeten

Vi har valt att samarbeta med några för oss väldigt viktiga och betydelsefulla företag. För oss är det viktigt att kunna bidra med vår del till ett bättre samhälle och förbättra livssituationen för de som lever i utsatthet. Våra vänföretag hjälper bland annat människor som lever i fattigdom att starta sin egen verksamhet. Vi hoppas att med våra insatser kunna ge fler en ljusare framtid.

Stockholms Stadsmission 

Vår julgåva 2021 går till Stockholms Stadsmission. Under julen blir utanförskapet extra påtagligt för barn och familjer som lever i social utsatthet. Det finns inte pengar över till vare sig julklappar eller julmat och högtiden förknippas med oro och ensamhet i stället för glädje och gemenskap. Vi vill därför hjälpa Stockholms Stadmission i deras fantastiska arbete för hemlösa och utsatta i vår stad.  

 

Hand in Hand

Genom sina byprojekt ger Hand in Hand människor som lever i fattigdom möjlighet att starta sin egen verksamhet och få ett värdigt liv. Byprojekten är ett framgångskoncept som har lett till att tusentals småföretag har startats och hela samhällen har rest sig ur fattigdom. Vi på SHH är andelsägare i ett av dessa byprojekt och kommer under 2,5 år få följa den positiva utveckling som blir resultatet då ett samhälle ges rätt förutsättningar.  

 

Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop och forskningen behöver drivas framåt. Vi är med och bidrar för varje kundenkät som våra köpare fyller i och skickar in när de flyttat in i sin bostad.