Senaste nytt

2018-11-28

Så lyfter du ditt boende med rätt ljus

Det bästa ljuset är dagsljuset, men under vinterhalvåret är det en bristvara. För att öka välbefinnandet och även trevnaden i hemmet så finns det många knep att ta till.

Läs mer
2018-11-21

Vi satsar vidare i ”Norrlands huvudstad”

Det första projektet blev en stor framgång. Och tack vare det stora intresset för smarta och prisvärda bostäder får nu fler Sundsvallsbor chansen att hitta sitt nya drömboende i SHH Bostads regi.

Läs mer
2018-10-25

Så blir de nya vackra stenhusen i Ystad trädgårdsstad

Grönskande takterasser och vackra stenhus mitt i stan. Familjen Björklund föll direkt för den prisvärda nyproduktionen i Ystad Trädgårdsstad.

Läs mer
2018-10-19

Ekonomiskt hållbara bostäder – en del av lösningen på bostadskrisen

Mitt bland Nordens ledande aktörer i fastighetsbranschen var SHH Bostad på plats. Under två dagar på Business Arena mötte SHH:s medarbetare andra aktörer och nya samarbetspartners – med ett tydligt mål.

Läs mer
2018-09-27

Vi reder ut begreppen

Vilka regler gäller egentligen när du ska räkna på din boendekonomi?

Läs mer
2018-09-21

Sambolagen

Är du ogift och delar hushåll med din partner? Då klassas du som sambo och behöver ha koll på vad sambolagen egentligen handlar om. I synnerhet om livet skulle ta en ny vändning.

Läs mer
2018-08-28

Så inreder du personligt

Hur ska du tänka för att skapa den optimala bostaden, som blir både praktisk och hemtrevlig? Vi bad inredningsarkitekten Charlotta Hülphers att dela med sig av sina bästa tips.

Läs mer
2018-08-20

Ge din balkong eller uteplats lite kärlek

– och njut av ett extra rum under ljumma sommarkvällar.

Läs mer
2018-08-13

Trygga kunder

Svarta rubriker, prisfall och nya låneregler – de senaste två åren har rapporteringen kring bostadsmarknaden gått i moll.

Läs mer
2018-08-01

Betty & Max flyttar in

Betty Öhgrens och Max Lundqvists första egna boende blev större än paret hade kunnat drömma om. Pengarna räckte helt enkelt till mer hos SHH Bostad.

Läs mer