Möt Sofia - projektutvecklare på SHH

Sofia arbetar som projektutvecklare på SHH Bostad och har arbetat inom bolaget sen januari 2018. I rollen som projektutvecklare ansvarar Sofia för att driva våra projekt från de tidiga skedena av byggprocessen till överlämning av slutprodukten till kund. Nedan kan du ta del av en kortare intervju där Sofia berättar om hur det är att arbeta som projektutvecklare på SHH Bostad.

 Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

- Jag startar mina dagar med att gå igenom mailen och planera upp dagen. Har jag några möten inplanerade så förbereder jag inför dessa. Som projektutvecklare så besöker jag ofta våra projekt och följer upp med behöriga parter. Varannan vecka kör vi kortare rundtur på plats för att se vad som har hänt. Det är en otroligt häftig känsla att se hur ett projekt går från ritning till att ta form på riktigt.

Vad är det bästa med att jobba på SHH Bostad?

- Det bästa är alla trevliga och kompetenta kollegor samt att vi har en härlig stämning på kontoret. Det högt i tak och en stark teamkänsla inom företaget. Hos SHH Bostad får jag möjlighet att utvecklas inom min yrkesroll och jag känner en enorm tacksamhet att varje dag få gå till ett jobb som jag älskar.

Vad är viktigast för att du ska trivas på jobbet?

- Att jag lär mig något nytt varje dag! Det är viktigt för mig att jag får möjlighet att utvecklas inom min yrkesroll. Samt att jag har trevliga kollegor och en stöttande chef.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

- De roligaste med mitt jobb är att jag får möjlighet att träffa mycket människor. Som projektutvecklare samarbetar jag med många kontaktytor under projektet, så som entreprenören, kommunen, fastighetsägaren, operatören m.m.

Vilka är det största utmaningarna med ditt jobb?

- Den största utmaningen är att rollen är väldigt bred. Projekten går igenom olika skeden och det är ständigt nya utmaningar som dyker upp, som måste lösas. Men det är också det som är roligt, utmanande och utvecklande. 

Varför skulle du rekommendera SHH Bostad som arbetsplats?

- Vi är ett härligt gäng som har kul ihop och skrattar mycket. Hos oss finns alla möjligheter att utvecklas snabbt, samtidigt som man får ha stort eget ansvar. Dessutom så upprätthåller vi hög kompetens i hela organisationen.

 

Träffa fler av våra medarbetare; 

Anna-Karin - Kundansvarig
Mirja - Arkitekt
Timar - Receptionist