Möt Timar – Receptionist på SHH

Timar arbetar som receptionist på SHH Bostad och har arbetat inom bolaget sen april 2017. Innan de har hon flera års erfarenhet av liknande roller vilket gör att hon besitter goda kunskaper inom kundservice & kundbemötande.

I rollen som receptionist ansvarar Timar bl.a. för inköp av kontorsmaterial, ser till att kontoret är i fint skick och tar emot våra besökare. Timar supportar även försäljningsgruppen med att administrera förhands- och upplåtelseavtal samt inflyttningsadministration. Nedan kan du ta del av en kortare intervju där Timar berättar om hur det är att arbeta som receptionist på SHH Bostad.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

- Jag börjar varje dag med att ”starta” upp kontoret. Jag kontrollerar så att allting finns i konferensrummen, sätter igång kaffemaskinerna, går igenom mailen samt välkomnar in kollegor och besökare. I och med att jag supportar försäljningsgruppen så hjälper jag även dem med avtal och dylikt.

Vad är det bästa med att jobba på SHH Bostad?

- Det bästa med att jobba på SHH Bostad är att vi har en sån härlig atmosfär på kontoret. Det är mycket skratt och positiv stämning bland kollegor. SHH Bostad är ett företag som ständigt är i rörelse och det händer alltid något nytt. Det är spännande att få vara med och se hur våra projekt går från en ritning till verklighet.

Vad är viktigast för att du ska trivas på jobbet?

- Viktigast för mig är att det är en positiv stämning på kontoret. Det är även viktigt för mig att mina kollegor mår bra och trivs, för då trivs jag som bäst.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

- De är att se hur hela produktionen och försäljningsprocessen går till, att få vara en liten del i den processen. Sen tycker jag att en av de roligaste delarna med mitt jobb är att få vara den första som våra kunder och besökare träffar. Det är mitt jobb att se till att de får ett bra bemötande så fort de kliver in på vårt kontor.

Vilka är det största utmaningarna med ditt jobb?

- Den största utmaningen är att försöka uppfylla kunder, besökare och kollegors önskemål, men samtidigt är det en kul utmaning och man hittar alltid nya vägar att gå. Det kan även vara en utmaning att se till så att vi inte saknar någonting på kontoret.

Varför skulle du rekommendera SHH Bostad som arbetsplats?

- Om du älskar att skratta och vara glad så är SHH Bostad the place to be. Här finns det möjlighet att utvecklas och få ta del av ett fantastiskt företag.

 

Träffa fler av våra medarbetare; 

Sofia - Projektuvecklare på SHH
Mirja - Arkitekt på SHH