Bo mitt i centrala Kista

Kista har snabbt blivit en populär plats för nyfikna människor och företag.

Det är tydligt att platsen har tagit färg av drivkrafterna som olika kulturer har bidragit med. Här blandas en färgsprakande matscen med hunger på tekniska innovationer. Under året började till exempel den första självkörande bussen trafikera Kista. Härifrån går t-banans blåa linje som snabbt tar dig in till city. Du kan också ta pendeltåget vidare norrut eller söderut. E4:ans påfart strax i närheten gör det enkelt att ta en utflykt med bilen. Kista Galleria ligger bara runt kröken av din bostad. I gallerian finns 180 butiker, restauranger och caféer.

Till t-centralen på 18 minuter

T-banans blå linje tar dig in till stan på en dryg kvart. Du kan också ta pendeltåget vidare norrut eller söderut. E4:ans påfart strax i närheten gör det enkelt att göra en utflykt med bilen.

"Ett kulturhjärta med jobb och nöje för många"

Promenera till Kista Galleria

Allt du behöver på nära avstånd. Gallerian hittar du strax utanför dörren. Här finns 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen.

Nära djur och natur

Här bor du intill skogar och öppna vidder. Från lägenheten har du bara en kort bit till Järvafältet och Ursvik som passar bra för utomhusaktiviteter och motion. Känslan här är lantlig och avkopplande. I hagar runt omkring betar hästar och det finns gott om promenadstigar. På vintern kan du åka längdskidor i Ursviksspåren.