Mycket boende för pengarna

Vi tycker inte att du ska behöva välja mellan att bo bra och ha råd att leva väl. Vi vill ge dig både och.

Våra prisvärda och välplanerade hem har modern inredning och utrustning från kända varumärken. Vi gör det mesta av varje kvadratmeter och krona, men tummar aldrig på kvalitets- och miljönormer. Vårt sätt att arbeta är nyckeln. 

Vi återanvänder kunskaper och erfarenheter från tidigare projekt, minimerar antalet interiörval och samarbetar bara med ledande svenska byggföretag. Det gör att vi kan kapa ledtider och kostnader. Vi erbjuder ett tryggt och bekvämt bostadsval helt enkelt.

Platserna vi bygger på väljer vi med omsorg. Det ska vara enkelt att ta sig till och från hemmet och finnas en närhet till mötesplatser och grönområden, för en aktiv och avkopplande fritid. Oavsett var vi bygger jobbar vi för att våra bostäder ska smälta in i miljön och bli en del av ett sammanhang.

Vår verksamhet omfattar hela kedjan, från köp av mark till överlämning av nycklar till färdiga bostadsrätter och hyresrätter. Vi satte spaden i backen för första gången 2010. Sedan dess har vi skapat över 1 350 prisvärda bostäder över hela Sverige. De närmaste åren ökar vi takten ytterligare.

Besök gärna våra projektsidor för att se var vi bygger nära dig.